Deze website wordt gemaakt door de redactie van stichting Kennisplatform Medicatie in de Psychiatrie (KenMed of wij).

Wij proberen ervoor te zorgen dat de informatie op alle websites van KenMed kloppen en begrijpelijk zijn. Om de informatie te maken, gebruiken wij medische richtlijnen en kwaliteitsstandaarden voor huisartsen, medisch specialisten en andere zorgverleners.

Uw situatie kan anders zijn dan de situaties zoals beschreven in de teksten op deze website. Voor een persoonlijk advies over uw situatie kunt u contact opnemen met uw huisarts of medisch specialist. Uw eigen arts kent u en weet hoe uw gezondheid is.

De informatie op de websites van KenMed zijn niet bedoeld als vervanging voor contact of een afspraak met uw huisarts of medisch specialist. KenMed is niet verantwoordelijk voor uw schade als gevolg van het gebruik van de adviezen op deze websites.

Deze website is van KenMed. U mag de afbeeldingen, teksten, films, keuzehulpen en andere informatie op deze websites gebruiken voor uzelf en uw naasten en ook met hen delen.
De intellectuele eigendomsrechten en andere rechten op de afbeeldingen, teksten en andere informatie op deze websites zijn van KenMed. Dat betekent dat u alles wat wij hebben gemaakt op KenMed niet op bijvoorbeeld andere websites mag gebruiken. Dit mag alleen als KenMed zegt dat dit wel mag. Als u teksten, afbeeldingen of andere informatie van KenMed ergens anders wilt gebruiken, moet u dit dus altijd eerst vragen.

Als u op uw website een hyperlink wilt plaatsen naar een van de websites van KenMed, dan mag dit. U hoeft dit niet vooraf te vragen.